top of page
ממרח קשיו
לעיתים קרובות, כשאני מסירה מהתפריט מוצרי חלב אנשים מתקשים למצוא מה למרוח על הלחם שלהם במקום גבינה לבנה. כאן אני מציעה ממרח עשיר בחלבון, אבץ, אשלגן, זרחן, מגנזיום וסידן.
מצרכים
1 כוס קשיו לא קלוי, מושרה במים 3-4 שעות
3/4 כוס מים
1/2 לימון סחוט
1/2 כפית מלח
אופן הכנה
מכניסים הכל לבלנדר (רצוי נינג'ה) ומעבדים לממרח אחיד. אם יש צורך ניתן להוסיף מים עד שמגיע למרקם של גבינה לבנה
ניתן לשמור בקופסא אטומה עד 5 ימים
bottom of page