top of page
עוגיות עדשים
עוגיות בריאות, מכילות חלבון. הילדים יחטפו אותן מיד כשיוצאות מהתנור
מצרכים
2 כוסות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
1/2 כפית מלח
2 כפיות קנמון
1 כוס סוכר קנים
100ג' חמאה רכה
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל אכותית
1.5 כוסות עדשים ירוקות מבושלות (לבשל ב6 כוסות מים רתיחה עדינה 30 ד')
1 כוס פתיתי שבולת שועל
60ג' קוקוס
מעט שבבי שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
מבשלים את העדשים בהרבה מים במשך 30-40 דקות עד שרכות מאוד ומצננים
מחממים תנור ל-190 מעלות
מכינים 2 תבניות מרופדות בנייר אפיה
שמים במעבד מזון את כל המרכיבים היבשים חוץ מהשוקולד ומערבבים
מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומערבבים
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית בלבד
בעזרת 2 כפיות מניחים כדורי תערובת על נייר האפיה במרחק של כ-2 ס"מ אחד מהשני
אופים 15-18 ד' עד לקבלת צבע ומצננים
אפשר לפזר מעל סוכר וניל
bottom of page